sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Kur dëshironi të shisni pronën tuaj

Shitja e një shtëpie është për shumë njerëz transaksioni më i madh dhe më i rëndësishëm në jetë. Profesionistët tanë me përvojë dhe të trajnuar do t'ju ndihmojnë në të gjitha aspektet. Fillimisht, do të sigurohemi që prona juaj të prezantohet menjëherë në treg dhe jo të ngecë mes burokracive. Agjenti i pasurive të patundshme është personalisht përgjegjës për të gjitha çështjet që lidhen me shitjen e pronës suaj.

 • Vlerësim falas i çmimit për pronën
 • Agjent i pasurive të patundshme i trajnuar dhe me përvojë
 • Regjistër i plotë klientësh, me mijëra kërkues shtëpish
 • Marketing efikas
 • Prezantimi i pronës aktive
 • Të gjitha dokumentet e nevojshme
 • Bashkëpunim edhe pas transaksionit

Kur dëshironi të blini një shtëpi

Ne kemi një regjistër të plotë pronash në nivel lokal dhe global, si dhe shtojmë çdo ditë shtëpi të reja. Një agjent i pasurive të patundshme do t'ju prezantojë gamën më të mirë të shtëpive të mundshme dhe do të krijojë mundësitë për të vizituar pronat. Ai do t'ju ndihmojë gjithashtu me shumë aspekte të tjera të shitblerjes së shtëpive.

 • Mbulon regjistrin e pronave si në nivel lokal ashtu edhe global
 • Shërbim personal kërkimi dhe prezantime private të shtëpive
 • Dokumentacioni i kërkuar
 • Informacioni më i fundit rreth kredive dhe kontakte me grupe të ndryshme bankare
 • Nëse është nevoja, vlerësim i gjendjes dhe një raport me shkrim
 • Menaxhim qiraje dhe raporti i historikut kreditor të qiramarrësit
 • Rrjet i gjerë partneriteti që ndihmon në një shumëllojshmëri nevojash në lidhje me shkëmbimin e apartamentit

Kur dëshironi të jepni me qira një apartament

Ne do të kërkojmë një qiramarrës të besueshëm për apartamentin tuaj ose një apartament të përshtatshëm që ju ta merrni me qira. Ne u shërbejmë klientëve tanë në nivel lokal dhe global.

Kur të gjeni një apartament interesant për të marrë me qira në faqen tonë të internetit, për të përshpejtuar procesin, mund të plotësoni dhe printoni aplikimin për qira dhe ta merrni me vete gjatë prezantimit të apartamentit.

Shërbimi Personal i Qiradhënies së Habita

 • Kërko qiramarrës
 • Zgjidhni kandidatë qiramarrës të mirë dhe të besueshëm
 • Analiza e kreditit dhe e punësimit të qiramarrësit
 • Përgatitje e marrëveshjeve dhe ndjekje e procesit
 • Kërkim për prona me qira
 • Inspektimi i dhënies dhe i pranimit
 • Ndihmë në situata problematike
 • Kërko mundësi investimi

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye