sq Kërko
Menu

Kërko sipas numrit të referencës

Open positions and franchise opportunities

Ne po zgjerojmë aktivitetet tona në nivel global dhe po kërkojmë që të bëhen pjesë e jona jo vetëm profesionistë me përvojë në shitje dhe menaxherë shitjesh, por edhe ata që janë të rinj në biznes. Aplikoni duke plotësuar kërkesën në internet ose na telefononi për më shumë detaje.

Ne kemi një kulturë të fortë korporate dhe një mënyrë pune karakteristike për Habita. Ne besojmë te bashkëpunimi, ku çdo punonjës i Habita jep kontributin e vet në transaksionet e suksesshme me pronat e patundshme. Menaxherët bëjnë të njëjtën punë si agjentët e pasurive të patundshme dhe kanë një prani aktive: ata janë në dispozicion për klientët dhe për stafin.

Ne besojmë se është e rëndësishme që të mësuarit të jetë i vazhdueshëm: ne kemi një trajnim unik në Habita, i cili është krijuar dhe përshtatur për punonjësit e Habita - duke filluar nga trajnimi i agjentëve të rinj të pasurive të patundshme deri tek trajnimi për menaxhimin.

  • Një koncept i qartë operimi
  • Koncept funksional global
  • Sisteme për menaxhimin e klientëve në evoluim të vazhdueshëm
  • Model page me nxitës
  • Programe të gjera trajnimi
  • Shërbim gjithëpërfshirës shëndetësor falas
  • Mbështetje në aktivitete fizike personale
  • Një numër i madh evenimentesh argëtuese

Open positions

Finland

Habita Kemi, Agjent shitjesh

Työtä tarjolla Kemin alueella

Habita Ullanlinna, Agjent shitjesh

Tule meille töihin idylliseen Ullanlinnaan.

Habita Töölö, Agjent shitjesh

Haemme myyntiedustajaa Töölön toimistoon!

Habita Jyväskylä, Agjent i pasurive të patundshme

Kiinteistönvälittäjiä Jyväskylään

Open franchise positions

Do you want to create your own future within real-estate and do business locally and globally? Become a franchisee in Habita’s growing family.

See more

Habita International, Menaxher rajonal

成为哈比塔中国区加盟商

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Kazakhstan

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Azerbaijan

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Ukraine

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in the United States

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in UK

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Slovenia

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in France

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Czech Republic

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Netherlands

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Canada

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Greece

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Belgium

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Sweden

Habita International, Menaxher rajonal

Become a HABITA Master franchisee owner in Norway

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye